Vervolgslider_1 klumpers-vervolg-1 klumpers-vervolg-6 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

12 04 2019 1

Lange afstanden racen doe je niet alleen bij de 24 uur van Le Mans, maar bijvoorbeeld ook tijdens een race over 1.000 kilometer in Sebring, Verenigde Staten. Toyota boekte er na ongeveer acht uur voluit gaan een prachtige 1-2-overwinning.

12 04 2019 2

De race was de zesde ronde in het FIA World Endurance Championship, waaraan Toyota GAZOO Racing deelneemt. Sébastien Buemi, Kazuki Nakajima en Fernando Alonso in de nummer 8 Toyota TS050 HYBRID reden na ongeveer acht uur racen als eersten onder de geblokte vlag door. Daarmee is hun voorsprong in het kampioenschap vergroot tot 15 punten.

12 04 2019 3

Mike Conway, Kamui Kobayashi en José María López maakten een kort oponthoud goed waarmee zij halverwege de race moesten dealen. Hun nummer 7 Toyota TS050 HYBRID eindigde met een ronde achterstand als tweede. Daarmee bezegelden zij de vijfde 1-2-overwinning van Toyota in het kampioenschap, een ongehoorde prestatie. Kamui Kobayashi schreef bovendien de snelste raceronde op zijn naam, nadat teamgenoot en ex-Formule 1-coureur Fernando Alonso tijdens de kwalificaties een nieuw baanrecord had weten te vestigen.

12 04 2019 4

De race was behoorlijk tumultueus. De start was warm, onder een strakblauwe hemel en bij een temperatuur van 28 graden. Sébastien Buemi startte van pole position en hield lang de koppositie in het veld vast. José María López zorgde voor druk door direct achter hem te blijven ‘pushen’. Toen de race ongeveer twee uur onderweg was, begon het licht te regenen en na een crash moest het veld een kwartiertje achter de safety car blijven. De voorspelde harde regen miste het circuit op een haar na en de Toyota’s rolden probleemloos de nacht in.

12 04 2019 5

Een botsing van Toyota nummer 7 met een Aston Martin na 4,5 uur racen bracht een directe strijd tussen de twee Toyota’s tot een vervroegd eind. Daardoor kon de nog altijd leidende wagen 8 het iets rustiger aan doen en een ‘veiliger' tempo aanhouden, de risico’s minimaliserend. Het venijn van de race zat in de start, omdat het ongeveer een half uur voor de finish opeens erg hard ging regenen, zodat de wagens naar de pits moesten voor regenbanden.

12 04 2019 6

Een verstandig besluit, hoewel het tempo kort daarna omlaag ging doordat de safety car opnieuw naar buiten kwam. Niettemin was het voor de coureurs nog een hele kunst om hun wagens op de drijfnatte en dus spekgladde baan goed op koers te houden. Fouten werden er echter niet meer gemaakt, zodat er een keurige dubbelslag voor Toyota kon worden geboekt. Wagen 8 legde 253 ronden af en maakte 13 pitstops.

12 04 2019 7

De volgende race is op 4 mei en veel dichter bij huis: op Spa-Francorchamps.

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar- aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Momenteel niet bereikbaar op 0547 - 272727 !!

Ons bedrijfsnummer kampt momenteel met een storing. Wilt u ons bereiken bel dan: 06-22196011

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

 logo liggend hetautoservicenetwerk

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autoservice klumpers

Klavermaten 1
7472 DD Hof van Twente - Goor
Tel 0547-272727

info@autoserviceklumpers.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.