Vervolgslider_1 klumpers-vervolg-1 klumpers-vervolg-6 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

VETOS nieuws 10 01 2017 foto1 klein Donald Trump haalde onlangs via twitter fel uit naar Toyota, omdat het volgens hem de autoproductie van de Verenigde Staten naar Mexico zou verplaatsen. Hij zat er flink naast, en dat heeft Toyota laten weten ook. Met harde cijfers.VETOS nieuws 10 01 2017 foto2 klein

Je moet maar durven, zo'n ongenuanceerde tweet de lucht insturen, terwijl je nauwelijks weet waarover je praat. Trump meende dat Toyota de productie van de Corolla wilde verplaatsen naar het Mexicaanse Baja. Klopt niets van; Toyota heeft daar allang een fabriek en is nu van plan om in Guanajuato een nieuwe fabriek neer te zetten. Eentje die van geen enkele invloed is op de aanwezigheid van de fabrikant in Amerika.VETOS nieuws 10 01 2017 foto3 klein

Grote werkgever

Toyota heeft nog dezelfde dag als waarop Trump zijn tweet postte (donderdag 4 januari) een persbericht de wereld ingestuurd. Het bevat louter indrukwekkend cijfermateriaal, dat de aanstaande president op zijn minst in verlegenheid moet brengen. Zo stipt Toyota fijntjes aan dat het al zestig jaar deel uitmaakt van de Amerikaanse cultuur en dat het momenteel werkgelegenheid biedt aan maar liefst 136.000 mensen. Het heeft in Amerika 1.500 dealers en 10 fabrieken en rept van een totale investering in de Amerikaanse economie ter waarde van 21,9 miljard dollar.


VETOS nieuws 10 01 2017 foto4 klein

Handelsbalans

De afgelopen 30 jaar heeft het in de VS meer dan 25 miljoen voertuigen geproduceerd. De laatste 20 jaar zijn twee van elke drie in Amerika geïnvesteerde dollars aan Toyota's Amerikaanse productiefaciliteiten besteed. Toyota staat bovendien te boek als de kleinste importeur van auto's uit Mexico van 2016. Dat werpt een heel ander licht op de uitlatingen van Trump. Er is nog meer: Toyota exporteerde in 2015 meer dan 160.000 in Amerika gebouwde voertuigen naar ruim veertig landen. Daarmee leverde het een belangrijke bijdrage aan de Amerikaanse handelsbalans.


VETOS nieuws 10 01 2017 foto5 klein

1.100 nieuwe banen

De uitlatingen van Trump vallen sowieso buiten zijn bereik, omdat ze activiteiten in een ander land betreffen: Mexico. Het aardige is dat de daar sinds 2002 gevestigde fabriek een ondersteunende rol speelt voor de Texaanse Toyota-fabriek. Daardoor waren hun 3.300 medewerkers vorig jaar in staat om 230.000 exemplaren van de modelseries Tacoma en Tundra te bouwen. Recente investeringen in de Amerikaanse productielocaties ter waarde van 700 miljoen dollar hebben bij vier fabrieken inmiddels ruim 1.100 nieuwe banen opgeleverd. En dat is wel een presidentiële tweet waard.

 

Momenteel niet bereikbaar op 0547 - 272727 !!

Ons bedrijfsnummer kampt momenteel met een storing. Wilt u ons bereiken bel dan: 06-22196011

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

 logo liggend hetautoservicenetwerk

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autoservice klumpers

Klavermaten 1
7472 DD Hof van Twente - Goor
Tel 0547-272727

info@autoserviceklumpers.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

  icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.